Hår

Man är så otroligt snygg i håret när man fixar oordning sig för en utekväll. Vi har fixat in oss på listan på tranquillo :)

Men sminket blev bra iallafall :)


Post

Igår när jag jobbat klart och dunsar upp för trappan lyser jag upp då jag ser en påse hängandes på dörren.
På påsen står det Ellos!
Yeii Mina bikinis kom fram.

Jag packade upp och provade dom direkt. Min vistelse i kanarieöarna i December är räddad :)




Idag var en vanlig dag på jobbet. För mycket kaffe och för lite sittpauser. Men det är ju så.
Imorgon kör jag 14timmars pass igen. Så ikväll blir det bara att vila och slappa framför någon skön film.
Funderar på att gå ner till filmtajm på en liten påse godis. Eller jag överväger möjligheten. Är sjukt godissugen och jag förtjänar det egentligen väldigt mycket.
Men å andra sidan så är det inte nyttigt..

Hm.. nää nu vet jag.. Springer ner till coop och köper lite frukt och gör en fruktsallad istället :)


Här kommer iallafall bild på mitt fina inköp.

Tjingeling.


Smart..

Igår när jag lagade mat, så tyckte jag att det var hemskt längesedan jag brännde mig, så jag tänkte, "Var kan det påverka mig som värst?" och kom fram till att handen jag bär alla varma tallrikar i på jobbet ska nog få ta smällen denna gången. Så jag körde på och brännde skiten ur handen...


Går inte att förklara..

Ptja.. Det går inte riktigt att förklara hur stolt jag är över mig själv.
Jag jobbade mitt vanliga lunchpass. Och sedan hällde jag i mig tre koppar kaffe och käkade min mat med en cola till.
Sedan tog jag tag i mig själv och det var inte svårt med tanke på hur pigg jag blev av allt koffein.
Jag knallade upp till vinden. Tog en djup suck och satte igång. Rensade, sorterade. Flyttade undan min förra inneboendes grejer till en egen del (hon ska hämta dom i veckan.)
Fyllde upp gårds-containern helt (och då har jag ganska mycket kvar tyvärr)
Sorterade mer och fixade.
Knåpade ihop ett mail till listan i huset på alla grannar om saker jag behöver bli av med som är lite fina för att slänga.
Satte mig och sökte ännu fler bostadsbyten.

Nu håller jag bara alla mina tummar om att få komma iväg härifrån.
Antingen blir det en 2:a och jag tar med mig min nuvarande roomie Linnea.
Eller så flyttar jag själv till en 1:a med mina pissemissar.
Jag kommer nog ta första bästa.. Bara jag får eget badrum.


Och många av er har inte sett hur det såg ut från början på vinden. Borde tagit en före bild.. Men iallafall. Det är sjukt stor förändring kan jag iallafall säga..

Nu ska jag titta på alla onormala idioter på Outsiders, (skämt å sido)
Baii baii..

Höst

Ja nu är det allt höst.

Förhoppningsvis ska jag åka och titta på en lägenhet snart. Tjoho!


Om igen

Då var det måndag igen.....


Forever loading...

Sitter och uppdaterar min iPhone. Och det tar en hel evighet.

Under tiden den har laddat så har jag hunnit:
  • Diska
  • Sätta igång tvättmaskinerna
  • Dammsuga
  • Damma
  • Möblera om
  • Bli 80 år
  • Återfödas
Och ändå har jag glömt av att äta.
Ska nog ta å mixa ihop mig en smoothie till "frukost"
Tur att jag har en inneboende som fyllde år och fick en mixer.


Vi får se ifall jag hinner dö tre gånger till innan uppdateringen är färdig...
Sålänge ska jag lådsas shoppa lägenheter på nätet.

Har velat flytta ifrån detta kråkboet länge nu.
Nu när jag har jobb kan jag iallafall sätta upp mig på lite köer och sådant...



Handla

Jaa.. Ibland måste man handla. Och jag är överlycklig att det är superfint höstväder och jag är sockersöt sentimental idag :)


Igår var jag på krogen med mina vänner och... Min chef. Som hällde i mig shottar och skit. Men men jag är inte alls bakis och det är sååå skönt att kunna njuta av en "morgon" promenad till maxi på en lördag.


Egypten och London.

Den förra resan som mamma och mr G "tvingade oss ut på" Var till Egypten. Jag hade sjukt roligt med mina syskon och familj och blev brun som en pepparkaka. (bilden bredvid är redan andra dagen) dock när jag kom hem från denna resa visade det sig att jag hade blivit smittad med EHEC. En tarmbakterie som gjorde att jag var sjukskriven i 2 månader.. dock gick jag ner ca 10 kilo vilket var en hit för min del :).

Sedan förförra månaden blev jag bjuden på en resa till London av min käre far. Vi åkte dit för att gå på ölfestivalen och dricka en massvis med god öl. Vilket vi också gjorde.. samt mycket mycket mer. (bild nedan)







12:e-19:onde December..

Det är ett tag kvar till det datumet ja.
Men när det väl är här.. Då sitter jag på ett flygplan påväg till Fuerteventura i Kanarieöarna. Yepp. Gratis också.

Kära mamma har åter igen "tvingat" ut oss på en resa med familjen. All inclusive också.

Ska bli så otroligt skönt att få komma iväg. Jag har redan löst ledigheten på jobbet också.

 

På detta hotellet ska vi bo på... Jag längtar inte alls dit..

 

Så iochmed denna resan har jag två mål nästa månad. Gymkortet då såklart. För.. Det måste bli lite bekvämare att vistas på stranden i bikini än vad det är nu. Och sen måste jag köpa ny bikini. För min gamla har blivit för stor. Och den är inte riktigt vänlig mot mina kroppsformer i dess storlek. dvs. Jag ser jättefet ut.. fast jag inte är det längre... bara lite...


Jogga?

Vi trodde att vi fick en springnota på jobbet nyss. Vilket innebar att kunden gick och jag fick springa efter... Det visade sig att han hade betalat ändå. Men den lilla joggingturen visade klart och tydligt att jag tog ett bra beslut igår när jag bestämde mig för att skaffa gymkort nästa månad och strikteligen låta bli godis, chips och läsk fram till årsskiftet...

Jag var anfådd. Jag var mer än anfådd. Jag var typ död. Vilket också bevisar att jag är mer katt än människa. Fast inte som bruden på outsiders förra veckan... Inte så illa...

Mongomadde säger hejdå till chips och godis och läsk. Men inte öl, ohnej inte öl...


Morgon rutin

Jag vaknar och går till jobbet, städar restaurangen. Sen går jag över till tobaken brevid och köper cigg. Sen tar jag en kaffe och en cigg. Får jag inte det blir jag ingen trevlig servitris...


Öla

Vi drog vidare till stället jag oftast hänger på efter vi varit på viktoria. Rockbaren. Där mötte vi senare Tobi. Och nu tjötar vi allmänt bajs och jag och Nea ska snart hem och äta nachos innan sängen för att sedan vakna och jobba röv igen. Roligare än så blev det inte.

Tyvärr hade jag kunnat göra detta inlägget roligare ifall jag hade lyckats få kort på registrerings skylten på bilen utanför jobbet som det stod "CUM" på. Men självklart glömde jag ta med telefonen på den rasten...

Nåväl.. Tack för idag.


Btw angående bilden. Dom fyllde på faten på rockbaren. Värt att fota såklart..

Och tydligen tog det ett tag för inlägget att ladda från telefonen så nu är jag redan hemma och ska sova.. Men bra kväll, bra kväll..


Arter work!

Sitter på cheers och dricker en "herr-öl". Jaa.. Man var tvungen att beställa en herr-öl om man ville ha en hel pint... Sexism...?

Och btw för att få ett ansikte på mongosarna jag skrev om i min presentation igår. Till vänster har vi cocker-spanniel Linnea. Och till höger. Hest-Tess, som motvilligt ställde upp på ett foto.

 


They see me rollin'

En vanlig sommardag i vackra Göteborg...


Ett mindre vanligt sms.

När jag tidigare idag i lugn och ro satt och gjorde designen till denna bloggen så fick jag ett mycket udda sms. Från ett nr jag inte kände igen eller kunde hitta info om någonstan.

Kanske var det lika bra, eller?


HEJSAN!

Detta var väl min blogg då. Lite mindre seriös. Ganska mycket skitsnack.
Det kommer nog vara mååånga meningslösa uppdateringar. Och ibland några guldkorn av min hemskt torra humor. Och min underbara musiksmak lär komma på tal.

Jag är Madde. Madeleine. Mad. Och ja, jag är Bonkers. Väldigt.
Jag är 22 år och jobbar som servitris hela 172 steg ifrån min lägenhet. Jag bor i Göteborg. Och älskar staden av hela mitt hjärta. Men jag har en hemlig affär tillsammans med Malmö. (jag kommer lämna Göteborg för Malmö en dag i framtiden... men det är hemligt just nu...)

På fritiden är jag gärna med mina vänner, som ni säkerligen kommer höra om här, så för att underlätta ska jag beskriva dom snabbt.

Therese: En idiot född 91 och det märks på henne, hon har lika jävla värdelös humor som jag och hon är sådär jobbigt hästintresserad.. när jag tänker efter så ser hon lite ut som en hest.. men en mycket snel hest.. Hennes sämsta egenskap är att hon tar ungefär 8 timmar på sig för att göra iordning sig när man ska träffa henne.

Linnéa: En annan idiot i mitt liv som jag tyvärr också delar tak med. Jepp, Denna fjanten är min inneboende, och på köpet har hon också tvingat sig in i mitt hjärta och blivit en av mina bästa vänner. Fast egentligen är det nog mest synd om henne. Linnea är inte lik en hest.. kanske mer en cocker spaniel om jag skulle hitta något djur.

Lisa: Denna dumme fan har varit i mitt liv länge. Hon har också bott under mitt tak. Men det gick åt skogen. Så jag kastade ut henne med hövvet före. Och sepåfan nu bor hon några hållplatser bort istället. Lisa är nog mest lik en ödla, eller en giraff. Ptja.. hon kan gestalta de flesta djur denna amazonkvinnan. Lisa har också mansarmar.. och håriga ben. När hon inte rakar dom.

Steph: Steph har varit min vän i 12 år. Men hon bestämde sig för att jag var alldeles för elak för hennes bästa. Så nu har hon flytta till Australien. Men hon är väldigt lik en dinosaurie. Så jag ville skriva med henne här ändå.

Sebastian: Nu till min manliga sjömansvän. Den enda jag känner i hela världen som har sämre humor än jag. Tråkigt nog bor denna idioten i Kalmar. Så honom ser man inte så mycket av. Men det gör inget.. för hans gristryne är så fult ändå. Jepp. Sebastian är lik en gris. Och han är inte så ful mest en söt gris. En jobbig gris. En fyllegris. Men mest av allt. En snäll gris!

Johan: Denna mongoloiden är knappt värd att nämna. Han är den mest mest ovanliga hobbys för några år sedan var det Parkour. Nyss var det jonglering. Och nu ska mongot bli magiker också. Men han är väldigt snäll. Och om inte annat väldigt lätt att umgås med. ganska lättfotad med... Och.. som djur.. ptja.. jag får väl säga en orm. För det är allt jag kan se framför mig nu sen i lördags då jag vittnade till när han försökte ta sig ur en tvångströja. (Ja,  han lyckades)



Jaa.. det är ganska många fler i mitt liv som jag hänger med. Men dessa är väl dom närmsta. Och nej jag har inte glömt någon. Alla som inte står med här är egentligen för värdelösa för att nämnas.. men det vet dom egentligen...


Skämtåsido. Vi får väl se vart denna bloggen kommer att ta sig/mig/er?


Det var nog allt för idag. Nu ska jag titta på folk som är lika dumma och udda som jag. Outsiders next.
BAII BAII






RSS 2.0